• slider-image

Ontwerp & coördinatie

ONTWERP & COÖRDINATIE

Zowel nationale en internationale retailers als bedrijven rekenen op M&C voor de coördinatie van hun projecten in België.
Hierbij staan we in voor het volledige traject:

  • Opmeten, opmaak plannen en diagnose van het gekozen pand
  • Aanvragen van alle nodige vergunningen en indienen dossiers bouwaanvraag
  • Coördinatie en opvolging van de bouw
  • Communicatie tussen de klant en alle betrokken partijen
  • Veiligheidscoördinatie
  • Asbest inventaris (via een gespecialiseerde firma)
  • Opmaak as built dossier

Ook de particuliere klant en de zelfstandige retailer vindt in M&C de geschikte partner voor alle verbouwingen. Hier kunnen we het volledige pakket verzorgen of enkel een deel ervan. Bent u nieuwsgierig naar hoe uw huis, kantoor of winkel er na de verbouwing zal uitzien? Wij maken graag een 3D-visualisatie. Naast retail - en particuliere projecten staan we ook in voor het ontwerp en de opvolging van kantoorgebouwen.

EFFICIENTE WINKELCONCEPTEN

Bij het ontwerp en het design van elk winkelconcept vertrekken we in onderling overleg met de klant steeds vanuit zijn marketingstrategie en het beoogde effect. Hierbij kan M&C reeds nuttig advies en praktische tips aanreiken.

M&C specialiseert zich in de retailbouw, waarin de processen perfect gepland zijn en waarbij het ontwerp vakkundig en tot de kleinste details is afgewerkt in de uiteindelijke realisatie.
Extra personalisatie van shopelementen, goodies en POS materiaal bewerkt M&C zelf in eigen atelier.

Met M&C wordt uw visie en strategie belichaamd in een uiterst efficiënt retailconcept dat zijn doel nooit mist.

KANTOORINRICHTING

Een aangename werkplaats zorgt voor tevreden werknemers die beter presteren in een omgeving waarin ze zich thuis voelen. Daarnaast spelen de kantoren van uw bedrijf een belangrijke rol in het imago dat uw bedrijf uitstraalt.

Bij M&C bent u dan ook aan het juiste adres om een ontwerp op maat van uw bedrijf te laten maken. Wij houden rekening met de volgende facetten om van uw nieuwe kantoren een visitekaartje te maken waarin het tevens aangenaam werken is:

- lichtstudies zorgen voor een optimale belichting om in te werken

- de akoustiek wordt geoptimaliseerd door een mix van akoustische plafonds, akoustische wandpanelen, tapijt, gordijnen, akoustische wanden, akoustische meubelpanelen, etc...

- door middel van een intekening van het meubilair en door rekening te houden met eventuele uitbreidingen in de toekomst zorgen we voor een optimaal gebruik van stopcontacten, voedingen en UTP's 

COÖRDINATIE

Dankzij onze jarenlange ervaring staan we in nauw contact met betrouwbare aannemers, veiligheidscoördinators en ingenieurs waar we reeds heel wat mooie projecten mee hebben kunnen afronden. Niettegenstaande kan M&C ook zelfstandig functioneren als werfopvolger met een aannemer die door de klant aangeduid wordt.

PROJECTLEIDER

Als klant krijgt u een projectleider toegewezen, die fungeert als centraal beheerder van al uw dossiers en centraal aanspreekpunt.

Of het nu gaat om een verhuis van een winkellocatie, de bouw van nieuwe kantoren, dan wel een aanpassing van het winkelconcept, samen met u staat hij of zij borg voor elke fase in het proces.

Vanaf de planning tot de oplevering kan u rekenen op zijn of haar expertise, zodat u kan focussen op de kernactiviteiten van uw organisatie.